Velkommen til
PizzaXpressen Hvaler

Din destinasjon for autentisk smak levert til ditt hjem!

Ønsker du å nyte deilige italienske smaker i komforten av ditt eget hjem? Da er PizzaXpressen Hvaler stedet for deg! Vi er stolte av å tilby et bredt utvalg av velsmakende pizzaer, tilberedt med kjærlighet og lidenskap, rett fra vår beliggenhet i Ødegårdkilen, 1684 Vesterøy.

Lidenskapen for ferske råvarer og hjemmelagde pizzabunner

Vi tror på å bruke kun de beste ingrediensene i våre pizzaer. Derfor lager vi våre pizzabunner fra bunnen av hver dag, med nøye utvalgte, førsteklasses råvarer. Dette sikrer at du alltid får en fersk og smakfull opplevelse hver gang du bestiller fra oss.

Sentralt og tilgjengelig på Hvaler

Finn oss i Ødegårdkilen, på  Vesterøy, hvor vi er klare til å tilfredsstille dine smaksløker med våre deilige pizzaer. Enten du er på besøk på Hvaler eller er en lokal beboer, er vi her for å gi deg en uforglemmelig matopplevelse.

Takeaway og hjemlevering: Nyt vår smakfulle mat uansett hvor du er i Østfold

Enten du foretrekker å ta med maten hjem eller få den levert rett til døren din, tilbyr vi praktisk takeaway og hjemleveringstjenester. Nyt vår deilige mat hvor som helst og når som helst, i ditt eget hjem eller på kontoret.

Sammen med våre andre PizzaXpresser leverer vi pizza til nesten hele Østfold-regionen. Uansett hvor du befinner deg i området, kan du stole på oss for å levere autentiske smaker og fantastisk mat rett til deg.

Bestill din neste pizza

Bestill din neste pizzaopplevelse på Hvaler i dag!

Ta kontakt med oss i dag for å bestille din neste smakfulle pizzaopplevelse. Vi ser frem til å servere deg og gi deg en uforglemmelig matopplevelse!