Velkommen til
PizzaXpressen Halden

Oppdag deilig pizza midt i hjertet av byen!

Velkommen til PizzaXpressen Halden, din destinasjon for deilig pizza midt i hjertet av Halden. Beliggende ved Kongens Brygge 2, har vi forpliktet oss til å levere de mest delikate og ferske smakene til våre kunder, enten det er gjennom vår praktiske takeaway-service, raske hjemlevering eller gjestfri atmosfære i vår restaurant. Vi tilbyr også komfortable sitteplasser både inne og utendørs for de periodene hvor været tillater uteservering, slik at du kan nyte din pizzaopplevelse i den atmosfæren som passer best for deg.

Lidenskapen for kvalitet og autentiske smaker

Vår lidenskap for kvalitet strekker seg langt forbi våre ovnsbakte pizzaer. Vi tror på å bruke kun de ferskeste ingrediensene, kombinert med autentiske oppskrifter og håndverk, for å skape en smaksopplevelse som vil glede enhver gane. Vi lager ferske pizzabunner hver dag, og jobber målrettet for å oppnå perfekt resultat hver gang.

Vår meny har et bredt utvalg av pizzaer, fra de klassiske favorittene til våre spesiallagde signaturkreasjoner.

Bestill din neste pizzaopplevelse i Halden i dag!

Med vår praktiske beliggenhet og en lidenskap for å tilfredsstille våre kunders smaksløker, er PizzaXpressen Halden stolte av å være et førsteklasses valg for de som søker en smakfull matopplevelse i Halden. Velkommen til vårt bord – vi ser frem til å servere deg.

Pizzameny

Kontakt oss

Kontakt oss i dag for å bestille din neste pizzaopplevelse, enten det er for takeaway, hjemlevering eller for å nyte et hyggelig måltid i vår restaurant.

Sammen med våre andre PizzaXpresser leverer vi pizza til nesten hele Østfold-regionen. Uansett hvor du befinner deg i området, kan du stole på oss for å levere autentiske smaker og fantastisk mat rett til deg.