Velkommen til
PizzaXpressen Fredrikstad Øst

Opplev autentisk smak levert rett til ditt hjem!

Lidenskapen for ferske råvarer og hjemmelagde pizzabunner

Velkommen til PizzaXpressen Fredrikstad Øst, ditt førstevalg for autentisk italiensk smak i Sellebakk-området. Vi er stolte av å tilby en bred meny av deilige pizzaer, tilberedt med kjærlighet og omsorg rett fra vår beliggenhet i Løenveien 5, 1653 Sellebakk.

Sentralt og tilgjengelig i Sellebakk

Vår plassering i Løenveien 5, 1653 Sellebakk gjør oss til det ideelle stoppestedet for alle dine pizzabehov. Enten du bor i Sellebakk eller er bare på gjennomreise, er vi klare til å servere deg med våre deilige retter.

Våre hjemmelagde pizzabunner: Kvalitet fra bunn til topp

Vi tar stolthet i å lage alle våre pizzabunner fra bunn av hver dag, ved hjelp av kun de ferskeste råvarene. Dette sikrer at du alltid får en smakfull og autentisk opplevelse hver gang du bestiller fra oss.

Pizzameny

Fra klassiske favoritter til unike kreasjoner

Utforsk vårt varierte utvalg av pizzaer, fra de klassiske favorittene til våre unike signaturkreasjoner. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at smaken og kvaliteten vil være enestående.

 

Takeaway og hjemlevering: Bestill og nyt vår smakfulle mat hvor som helst

Enten du foretrekker å ta med deg maten hjem eller få den levert rett til døren din, tilbyr vi praktisk takeaway og hjemleveringstjenester slik at du kan nyte vår deilige mat hvor som helst og når som helst.

Sammen med våre andre PizzaXpresser leverer vi pizza til nesten hele Østfold-regionen. Uansett hvor du befinner deg i området, kan du stole på oss for å levere autentiske smaker og fantastisk mat rett til deg.

 

Kontakt oss i dag for å bestille din neste smakfulle pizzaopplevelse. Vi ser frem til å servere deg og gi deg en uforglemmelig matopplevelse!